Politica generala privind GDPR

 

Anunt lemne 2021

 

Lista bunuri

Search Clear Search
Total Files Count :
Total Size :
Collapse All
Expand All

 

 

ANUNȚ

 

RUGĂM CETĂȚENII COMUNEI DRAGOȘ VODĂ SĂ ANUNȚE AUTORITĂȚILE DACĂ AU CUNOȘTINȚĂ DE PERSOANE RECENT ÎNTOARSE DIN STRĂINĂTATE CARE NU RESPECTĂ AUTOIZOLAREA SAU CARANTINA

ORICE INFORMAȚIE UTILĂ O PUTEȚI COMUNICA AUTORITĂȚILOR PUBLICE LOCALE LA NUMĂRUL DE TELEFON 0242/345711, NON STOP

PENTRU A PREVENI INFECTAREA CU VIRUSUL SARS-CoV-2 VĂ RUGĂM RĂMÂNEȚI LA DOMICILIU.

ANUNT

CONFORM ORDONANȚEI MILITARE NR. 2/2020 ÎNCEPÂND CU DATA DE 22.03.2020 CIRCULAȚIA PERSOANELOR IN AFARA GOSPODĂRIEI SE FACE NUMAI ÎN BAZA UNOR MOTIVE BINE ÎNTEMEIATE, RESPECTIV DEPLASAREA IN INTERES PROFESIONAL, ATUNCI CAND ACTIVITATEA PROFESIONALA ESTE ESENȚIALA ȘI NU POATE FI AMANATĂ SAU DESFĂȘURATA DE LA DISTANȚĂ, DEPLASAREA PENTRU ASISTENȚĂ  MEDICALĂ  SAU  DEPLASAREA PENTRU ASIGURAREA BUNURILOR CE ACOPERA NECESITĂȚILE DE BAZĂ.

SE VA EVITA FORMAREA ORICĂRUI GRUP DE PERSOANE - PRIN GRUP DE PERSOANE SE INTELEGE ALĂTURAREA UNUI NUMĂR MAI MARE DE 3 PERSOANE CARE NU LOCUIESC ÎMPREUNĂ.

PERSOANELOR IZOLATE LA DOMICILIU SAU PERSOANELOR CARE SE AFLĂ IN CARANTINĂ LE ESTE INTERZIS SĂ PĂRĂSEASCĂ LOCAȚIA ÎN CARE AU FOST PLASATE, FĂRĂ APROBAREA AUTORITĂȚILOR COMPETENTE. ÎNCĂLCAREA ACESTEI PREVEDERI ATRAGE DUPĂ SINE RĂSPUNDEREA CONTRAVENȚIONALĂ SAU PENALĂ.

AVÂND IN VEDERE CELE MENȚIONATE MAI SUS:

VĂ RUGĂM RĂMÂNEȚI LA DOMICILIU, NU PARASITI LOCUINȚA DECÂT PENTRU MOTIVE BINE ÎNTEMEIATE