Politica generala privind GDPR

Modernizarea scolilor a inceput
    Am castigat un proiect pentru reabilitarea scolii Dragos Voda, ambele cladiri. La acestea pe langa reabilitare si modernizare am pus incalzire pe centrala. Am facut un gard nou al scolii care era stricat.
    Mi-am propus modernizarea scolilor din Bogdana si Socoarele. Modenizarea practic a inceput deja si le-am pus geamuri si usi termopane, mai ramane igienizarea lor. Pentru scoala din Bogdana, vom face un gard imprejmuitor si grupuri sanitare. Tot in acest an doresc introducerea incalzirii pe centrala.


    Anul 2008 aduce inca trei proiecte cu valori mari: pietruirea a inca 10 km de strazi, canalizare si statie de epurare (2 milioane euro). Rampa ecologica, aproape 91 de miliarde asta insemnand: pubele de gunoi pentru fiecare gospodarie si utilaje pentru transport. Partial strazile au trotuare, dar mi-am propus acolo unde nu sunt sa le ducem oana la ultima casa. Achizitionare de piatra sparta pentru intretinerea strazilor pietruite. Suntem inca in discutii cu Avicola Dragos Voda si comuna Dor Marunt in vederea realizarii unui proiect comun de introducere a gazelor din comuna. Nu anul acesta, dar in urmatorii 5 ani speram ca vor fi.
    Locurile de munca au fost insa o problema. Avand in vedere faptul ca suntem aproape de Bucuresti, multi merg si lucreaza acolo. Am trecut printr-o perioada grea cand s-a desfiintat fostul IAS SNA unde lucrau peste 500 de oameni. Insa in aceasta problema s-a rezolvat. In urmatorii ani vor mai fi create locuri de munca pentru ca se schimba calea ferata si se vor infiinta o betoniera si o balastiera. In jur de 50 de oameni vor avea locuri de munca in primavara acestui an.
    Tot in acest an va lua fiinta o ferma de vaci de carne ECOVITA.
    Sunt vaci adaptate in Cehoslovacia si aduse din Canada. Suntem deschisi pentru toti investitorii, mai ale daca avem lang noi autostrada, calea ferata si drumul national.

    Suntem pregatiti pentru fondurile structurale care vin, avem proiecte de fezabilitate pentru platforma de gunoi ecologica, pentru canalizare, extindere si alimentari cu apa. Vom amenaja un parc cu Monumentul Eroilor in jurul stadionului. Inca nu avem echipa de fotbal, dar avem in vedere infiintarea unei astfel de echipe.

Centrul de Zi
    In comuna exista o gradinita si un centru de zi pentru primire copii scolari si prescolari. Este singura comuna din judet cu un astfel de centru. 40 de copii vin zilnic, primesc 3 mese, au calculatoare. Este modern, dar mic ca spatiu si ne-am propus sa proiectam si sa executam o gradinita in curtea scolii pentru a putea face o extindere a Centrului de Zi.